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1-gen-2022 C. spinosa L. subsp. rupestris Phytochemical Profile and Effect on Oxidative Stress in Normal and Cancer Cells Bacchetti, T.; Campagna, R.; Sartini, D.; Cecati, M.; Morresi, C.; Bellachioma, L.; Martinelli, E.; Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Ferretti, G.; Emanuelli, M.
1-gen-2014 Caffè - Macinazione per espresso. Mastrofilippo, Tommaso; Lambri, Milena
1-gen-2016 Can different types of resistant starch influence the in vitro starch digestion of gluten free breads? Giuberti, Gianluca; Fortunati, Paola; Gallo, Antonio
1-gen-2024 Can Italian wines outperform European benchmarks in environmental impact? An examination through the product environmental footprint method Frasnetti, Elisa; Ravaglia, Pieter; D'Ammaro, Daniele; Capri, Ettore; Lamastra, Lucrezia
1-gen-2022 Can “Free-From” Food Consumption Be a Signal of Psychological Distress during COVID-19? Savarese, Mariarosaria; Castellini, Greta; Morelli, Lorenzo; Graffigna, Guendalina
1-gen-2021 Canakinumab as treatment for COVID-19-related pneumonia: A prospective case-control study Generali, Daniele; Bosio, Giacomo; Malberti, F.; Cuzzoli, A.; Testa, S.; Romanini, L.; Fioravanti, A.; Morandini, Piero Angelo; Pianta, L.; Giannotti, G.; Viola, E. M.; Giorgi-Pierfranceschi, M.; Foramitti, M.; Tira, R. A.; Zangrandi, I.; Chiodelli, Giulia; Machiavelli, A.; Cappelletti, M. R.; Giossi, A.; De Giuli, V.; Costanzi, Carla; Campana, C.; Bernocchi, O.; Sirico, M.; Zoncada, A.; Molteni, A.; Venturini, Sergio; Giudici, F.; Scaltriti, M.; Pan, A.
1-gen-2000 Caratteri chimici e sensoriali di vini rossi prodotti con aerazione controllata nella fase di macerazione. Silva, Angela; Lambri, Milena
1-gen-2010 Caratterizzazione del siero cotto e del corrispondente sieroinnesto nella produzione del formaggio parmigiano-reggiano. I - proprietà chimico-fisiche Formaggioni, P; Rebecchi, Annalisa; Sandri, S.; Franceschi, P; Malacarne, M; Vecchia, P; Summer, A; Mariani, P.
1-gen-2010 Caratterizzazione del sieroinnesto nella produzione del formaggio parmigiano-reggiano. II. analisi microbiologica Rebecchi, Annalisa; Formaggioni, P; Summer, A; Franceschi, P; Malacarne, M; Vecchia, P; Nocetti, M; Pecorari, A; Soffiantini, Cs; Mariani, P.
1-gen-2019 Carbohydrate digestion and predicted glycemic index of bakery/confectionary ex-food intended for pig nutrition Ottoboni, M.; Tretola, M.; Luciano, A.; Giuberti, Gianluca; Gallo, Antonio; Pinotti, L.
1-gen-2021 Carbon footprint information, prices, and restaurant wine choices by customers: A natural field experiment Soregaroli, Claudio; Ricci, Elena Claire; Stranieri, Stefanella; Nayga, Rodolfo M.; Capri, Ettore; Castellari, Elena
1-gen-2022 Carbon footprint of raw milk for direct human consumption produced in Po Valley: Data input uncertainties and effect on output variance Froldi, Federico; Lamastra, Lucrezia; Corrado, Sara; Moschini, Maurizio
1-gen-2011 Cassava, fonte alternativa di amidi Lambri, Milena; Roda, Arianna; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2022 Cd content in phosphate fertilizer: Which potential risk for the environment and human health? Suciu, Nicoleta; De Vivo, Romano; Rizzati, N.; Capri, Ettore
1-gen-2018 Cell fusion in the liver, revisited Lizier, Michela; Castelli, Alessandra; Montagna, Cristina; Lucchini, Franco; Vezzoni, Paolo; Faggioli, Francesca
1-gen-2024 Cellular assays combined with metabolomics highlight the dual face of phenolics: From high permeability to morphological cell damage Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Eduardo Gonçalves, José; Camps, Ihosvany; Dos Santos Lima, Amanda; Granato, Daniel; Cezar Pinheiro, Lucas; Azevedo, Luciana
1-gen-2008 Cellulose and hemicelluloses recovery from grape stalks Spigno, Giorgia; Pizzorno, Tiziana; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2014 Cereali da colazione: tradizione e tecnologia al servizio del consumatore Binaschi, M.; Dordoni, Roberta
1-gen-2016 Cessione di fenoli da sughero e stabilità protrica dei vini Tirelli, Antonio; Gabrielli, Mario; Fracassetti, Daniela
1-gen-2019 Changes in antioxidants and sensory properties of italian chocolates and related ingredients under controlled conditions during an eighteen-month storage period Roda, Arianna; Lambri, Milena
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